FRAKTFRI HEMLEVERANS  LEV.TID STORA MÅLNINGAR 7-10 DAGAR  SÄKER E-HANDEL MED KLARNA


Stora målningar för ditt hem.

Mind Your Wall drivs av konstnär Johanna Ekblad som personligen målar all konst på ett traditionellt, hantverksmässigt sätt. Tavla för tavla.

URVAL MINI ART

SÅ TYCKER KUNDER

Ge magi till ditt hem med handmålade, unika målningar

Mind Your Wall är en liten, exklusiv aktör som erbjuder abstrakta, handmålade målningar till det moderna hemmet. Hemleverans till din dörr vart du än bor!

Ge din vägg en exklusiv känsla med just handmålade minimalistiska canvastavlor! Alla stora målningar målas på beställning och för hand av konstnär Johanna Ekblad. Målningarna är handmålade på canvastavla, vilket gör att varje tavla blir unik.Välj mellan 10 olika standardmotiv med en gemensam, behaglig färgpalett eller hör av dig för specialbeställd tavla. Varför inte en jättestor tavla? Särskilt fint är det att kombinera avskalade tavlor i par, det ger extra pondus när konst tar plats! Många gillar när konst tar för sig och blir en del av inredningen, därför har oljemålningarna ganska stora format i webbshoppen. All handmålad konst finns i olika färger för att passa din inredning. Välj en svartvit, stor, avskalad målning för ett mer tidlöst uttryck. Alla abstrakta tavlor går även att få i trendigt beige eller som helvit strukturtavla sk. "white paintings" eller andra färger enligt önskemål. Då alla stora målningar är abstrakta och minimalistiska, så spelar det ingen roll vilket håll du placerar dem - det finns inget upp eller ner! Välj att köpa till ramar till din konst - till alla stora målningar kan du köpa till en exklusiv ram i svart, vitt valnöt eller ek i hög kvalitet. Oavsett om du bor i Stockholm innerstad, i Norrlands skogar eller i Skåne så ordnar jag smidigt hemleverans av konsten direkt till din dörr. Har du som kund önskemål om att ta fram ett helt unikt specialmotiv eller undrar om en annan ram eller storlek? Kontakta mig för mer information info@mindyourwall.se Låt dig inspireras av handmålad konst i Mind Your Walls bildgalleri eller följ på Instagram.