Fri inramning  |  Fri hemfrakt  |  Lev.tid 7-10 dgr  |  Betala med Klarna

 

 


Unika, handmålade tavlor för ditt hem.

Mind Your Wall drivs av konstnär Johanna Ekblad som personligen målar all konst på ett traditionellt, hantverksmässigt sätt. Exklusivt & kärleksfullt. Tavla för tavla. 
 

 ✔ REDO ATT HÄNGAS UPP
Tavlorna levereras alltid med upphängningsanordning färdigmonterad på baksidan. Köper du en ram till så är den alltid monterad på tavlan vid leverans.✔ FRI HEMLEVERANS
Det ska vara enkelt med logistiken kring konst. Alla målningar skickas med fraktfri, försäkrad leverans direkt till ditt hem inom 10 dagar.✔ KONSTNÄRLIGT UNIK
Alla tavlor är handmålade. Konstnären Johanna Ekblad målar personligen alla tavlor på ett traditionellt, hantverksmässigt sätt.

 

 

 
Sagt av kunder
Ännu finare i verkligheten! Ramen håller samma höga nivå som tavlan.

Suzana, Göteborg

 

 

 


Superfin konst och grym service av Johanna! Välemballerat paket skickades hem till oss
.
Maria & Stefan, Stockholm

 

 

 


Handmålade, unika tavlor till ditt hem

Mind Your Wall är en liten, exklusiv aktör som erbjuder abstrakta, handmålade målningar till det moderna hemmet.

Ge din vägg en exklusiv känsla med just handmålade minimalistiska canvastavlor! Alla stora målningar målas på beställning och för hand av konstnär Johanna Ekblad. Målningarna är handmålade på canvastavla, vilket gör att varje tavla blir unik. Välj mellan 10 olika standardmotiv med en gemensam, behaglig färgpalett eller hör av dig för specialbeställd tavla. Varför inte en jättestor tavla? Särskilt fint är det att kombinera avskalade tavlor i par, det ger extra pondus när konst tar plats! Många gillar när konst tar för sig och blir en del av inredningen, därför har oljemålningarna stort format. All handmålad konst finns i olika färger för att passa din inredning. Välj en svartvit, stor, avskalad målning för ett mer tidlöst uttryck. Alla abstrakta tavlor går även att få i trendigt beige eller som helvit strukturtavla sk. "white paintings" eller andra färger enligt önskemål. Då alla stora målningar är abstrakta och minimalistiska, så spelar det ingen roll vilket håll du placerar dem - det finns inget upp eller ner! Välj att köpa till ramar till din konst - till alla stora målningar kan du köpa till en exklusiv ram i svart, vitt valnöt eller ek av hög kvalitet. Oavsett om du bor i Stockholm innerstad, i Norrlands skogar eller i Skåne så ordnar jag smidigt hemleverans av konsten direkt till din dörr. Kontakta mig för mer information info@mindyourwall.se Låt dig inspireras av handmålad konst i Mind Your Walls bildgalleri eller följ på Instagram.